top of page
Sense-Black_1.jpg

Scandi kakel

Mer än bara passion
för byggkeramik

" Jag älskar att experimentera med färger, mönster och texturer för att skapa unika och inspirerande miljöer ".


Per Forslund 

Ägare & Byggkeramikexpert, Scandi Kakel.

VI HAR DET SENASTE INSIKTER INOM

Användarbehov,
trender & material
Shades miljöbild 3.png

Det som verkligen särskiljer oss är vår förmåga att se bortom det tekniska och föra in en kreativ touch i mitt arbete. Vi älskar att experimentera med färger, mönster och texturer för att skapa unika och inspirerande miljöer.

Genom att balansera både estetik och funktionalitet kan vi hjälpa kunder att förverkliga sina visioner och skapa en atmosfär som verkligen berör.

Vi kan ge råd om materialval, installationstekniker och underhållsåtgärder i alla tänkbara situationer, med en unik precision.

 

Vår målsättning är att skapa ett partnerskap med varje kund och vara deras pålitliga resurs genom hela processen, alltid med glimten i ögat.

Vi tror på att göra mitt arbete roligt och engagerande för både mig och mina kunder. Att kombinera professionell expertis med en avslappnad och underhållande atmosfär är en del av mitt unika tillvägagångssätt. 

 

Om du söker en sann expert inom byggkeramik, se inte längre än till mig på Scandi Kakel. Med oss vid din sida kan du vara säker på att få den bästa rådgivningen och den mest kunniga vägledningen för ditt projekt.

per forslund_edited_edited.jpg
bottom of page